Home » Rotterdam Hull Korting

Rotterdam Hull korting & aanbiedingen

Er is maar één veerdienst die van Rotterdam naar Hull gaat, en dat is P&O Ferries. Soms zijn er aantrekkelijke deals beschikbaar waarmee je de overtocht goedkoper kunt maken. Op deze pagina hebben we alle informatie verzameld om ervoor te zorgen dat je zo voordelig mogelijk naar Hull kunt reizen.

P&O Ferries biedt ook minicruises aan naar Hull. Met zo’n minicruise kun je voordelig een 3-daagse reis naar Hull maken, en de prijzen beginnen al vanaf 105 euro. 

Als we kortingscodes of speciale aanbiedingen vinden, delen we deze ook op deze pagina.

Voordelig van Rotterdam naar Hull

Als je Engeland op een budgetvriendelijke manier wilt verkennen, is een ferryreis een ideale optie. Je arriveert in de haven van Hull en je kunt vervolgens met je eigen auto je reis voort te zetten.

De voordeligste optie: een minicruise!

Als je op zoek bent naar een voordelige overtocht, dan is een Minicruise de perfecte keuze. P&O Ferries biedt verschillende mogelijkheden, met Minicruises vanaf slechts € 105,- per persoon. Dat is een ongelooflijk lage prijs voor de reis van Rotterdam naar Hull. Ontdek hier alle Minicruise-opties voor de route Hull-Rotterdam. Hier vind je alle informatie over de Minicruise.

Indien je van plan bent om met de auto te reizen, is een Minicruise geen geschikte optie. Toch zijn er andere manieren om geld te besparen op je reis. Overweeg bijvoorbeeld om een standaard ticket te kiezen in plaats van een standaard flexibel ticket, hiermee kun je al snel € 60 besparen op een retourticket. Het is echter belangrijk op te merken dat dergelijke tickets mogelijk niet restitueerbaar zijn.

Hoeveel kost een overtocht van Rotterdam naar Hull?

De kosten van een ticket naar Hull kunnen sterk variëren, afhankelijk van factoren zoals het seizoen, het al dan niet meenemen van een auto, en de hutkeuze. In de onderstaande tabel vind je de vanaf prijzen.

InformatiePrijs €Tickets
2 personen en 1 auto enkele reisVanaf € 179Tickets
2 personen en 1 auto retourVanaf € 358Tickets
Mini CruiseVanaf € 105Tickets

Budgettip


Beperkt budget? Kies dan voor de Standard Cabins. Deze hutten bieden genoeg comfort om te genieten van de reis.

Andere interessante aanbiedingen

Andere interessante aanbiedingen die we hebben gespot:

Veelgestelde vragen

Een Mini Cruise is de goedkoopste manier om naar Hull te reizen. Er zijn tickets beschikbaar vanaf € 105 (zonder voertuig).

De Standard Cabins van P&O Ferries zijn het voordeligste. Vooralsnog genoeg comfort om te genieten van je reis.

Scroll naar boven