Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Rotterdam Hull korting & aanbiedingen

Van Rotterdam naar Hull is er maar één ferry dienst actief, namelijk de ferry van P&O Ferries. Wij behandelen de mogelijke Rotterdam Hull korting en wat voor aanbieding je kan verwachten van deze ferrydienst.

PO-Ferries banner

Ben je een echte kortingsjager? Dan moet je natuurlijk de officiële P&O aanbiedingen pagina ook bekijken! De beste aanbiedingen voor de verbinding tussen Hull en Rotterdam voor 2021 kun je nu al vinden bij de P&O Farefinder.

Door de verschillende tickets die P&O Ferries aanbiedt is het al goed mogelijk om goedkoop tickets te verkrijgen. Namelijk de extra voordeel tickets. Wij helpen u daarom ook graag verder met goede informatie over kortingscodes, korting en aanbiedingen voor de overtocht Rotterdam – Hull.

Minicruises van Rotterdam naar Hull

Als je voor een scherpe prijs de overtocht wilt maken is een Mini Cruise de uitkomst. P&O Ferries heeft op dit vlak verschillende mogelijkheden. Namelijk Minicruises vanaf € 49,- per persoon. Dat is een zeer lage prijs voor een overtocht van Rotterdam naar Hull. Lees hier alles over de Mini Cruise opties via Hull-Rotterdam.

Kortingscodes van P&O Ferries

kortingscode- veld po ferries
Kortingscodes voor P&O Ferries

Tijdens het bestellen van een ticket bij P&O zie je dat veld ineens staan en denk je vast: hoe kom ik aan die kortingscode? Wij hebben alvast wat research voor je gedaan. Kortingscode die op het moment van schrijven geldig zijn:

  • 20% Korting op Nachtvaarten – NIGHTSEU (deze korting is op dit moment niet te combineren met de huidige reistijden) 
  • € 85 korting op een 5-daagse P&O Overtocht – EURD5

Houdt er rekening mee dat deze codes kunnen aflopen en er dan weer nieuwe beschikbaar kunnen worden, om goed op de hoogte te blijven van deze promoties raden wij aan om u in te schrijven op de nieuwsbrief van P&O Ferries

Korting & aanbiedingen ferry Hull Rotterdam

Laten we voorop stellen dat er altijd aanbiedingen beschikbaar zijn bij P&O Ferries. Ook op deze verbinding. Dus dat is een goed begin. De aanbiedingen die je veelal op deze verbinding zal tegenkomen zijn als volgt:

  • Mini Cruises voor lage prijzen. Deze Minicruises blijven qua prijs zeer aantrekkelijk.
  • 25% Korting op Mini Cruises. Nog bovenop de strakke prijzen dus!
  • Seizoenstickets – Dit zijn lange termijn tickets, tickets die je koopt en vervolgens 12 maanden bruikbaar zijn. Deze mag je dan gebruiken voor een overtocht, mits er plaats is. Wij zouden zelf niet snel van deze optie gebruik maken door de vele regeltjes en voorwaarden. Kortom: Een optie die wij op dit moment afraden, alleen al omdat de voorwaarden wat oud zijn en praten over ‘2017 en 2018'.
  • Ferry aanbiedingen via de app, dit kan via de aanmeld optie hier & natuurlijk via het downloaden van de P&O ferries app.
  • Meer algemene aanbiedingen op deze ferry verbinding.

Goedkoopste tickets Hull – Rotterdam

Wil je écht goedkoop reizen met P&O Ferries dan kan dit ook door het simpelweg aanschaffen van de goedkope ‘extra voordeel‘ tickets. Dan moet je wel rekening houden met een WiFi- loze overtocht in de standaard hut. Ook bestaat er met deze keuze geen flexibiliteit. Zorg er dan ook voor dat je zeker niet de boot mist! Dan komen er hoge administratie kosten bij kijken.

extra voordeel reisticket

Terug naar Hull-Rotterdam