Deutsch English
 
#
#

Hull - Rotterdam

Rotterdam - Hull

#Boot Rotterdam naar Hull

P&O Ferries verzocht luxe cruiseferries van Rotterdam naar Hull. Aan boord treft u een reeks eet- en drinkgelegenheden die aan alle smaken tegemoet komen. U kunt genieten van gezonde voortreffelijke maaltijden in een van de restaurants aan boord. U bent bij P&O ferries op het juiste adres.

Entertainment aan boord
Naast lekker ontspannen in de bar, kunt u de nieuwste films bekijken in 2 bioscoopzalen aan boord. Tevens vinden er live optreden plaats bij de Sunset Show Lounge. En het is zelfs mogelijk een geokje te wagen in het casino.

"De meest ontspannen manier om naar Hull te reizen"

Rotterdam Hull Bar
Na de de maaltijd kunt u een drankje nuttigen in de bar, terwijl u uitkijkt over de prachtige uitzichten vanuit de Sky lounge.

Boek overtocht Rotterdam Hull
P&O verzorgt dagelijk overtochten naar Engeland vanuit Rotterdam. Ga naar de Wilt u direct u overtocht van Rotterdam naar Hull boeken, ga dan direct naar de P&O site. Het is zowel mogelijk een enkele reis Hull als een retour te boeken.

Dagelijk vaart de boot vanuit Rotterdam naar Hull om 21.00 uur en komt de volgende ochtend aan.
De vaartijd bedraagt ongeveer 10 uur. U dient rekening te houden met zo'n anderhalf om in te checken.

Varen doet u met de Pride of Hull of de Pride of Rotterdam. Deze veerboten van van verschillende typen cabines voorzien waarin u de nacht tijdens de overtocht kunt doorbrengen. Het allermeeste comfort brengen de Club Cabins. Heeft u een beperkter budget dan kunt u kiezen voor de economy cabins. Ook zijn is de boten voorzien van standaard en premier cabines die nog meer luxe bieden.


Dover Calais Portsmouth Bilbao Hull Rotterdam Zeebrugge

Hull - Rotterdam in het Nederlands | Hull - Rotterdam in English | Hull - Rotterdam auf Deutsch