Home » Vertrekhavens » Hull

Haven van Hull informatie

Vanuit Hull vertrek je met de P&O ferry naar de haven van Rotterdam (Europoort). De boot vanuit Hull vertrekt dagelijks naar Rotterdam om 20.30 uur en komt aan om 8.30 uur, met uitzondering van vrijdag en zaterdag (09.00 uur).

Let op: voor de overtocht naar Rotterdam moet je terminal 1 hebben.

Adresgegevens

P&O North Sea Ferries Ltd
Hull Ferry Terminal 1
King George Dock
Hedon Road
Hull
HU9 5PS

Contactgegevens

Telefoonnummer: 01304 44 88 88
E-mail: customer.services.europoort@poferries.com
Website: poferries.com/nl/hull

Haven van Hull op de kaart

Reizen naar de haven van Hull

Met de auto

Volg de A63 richting Hull City Centre, om daar vervolgens de borden met King George Dock & Ferries te volgen. 

Met de bus

Er vertrekken dagelijks bussen vanaf 17.00 uur naar King George Dock op het station naast het St. Stephen’s winkelcentrum.

Met de trein

Hull Paragon is het dichtstbijzijnde treinstation. Vanaf het treinstation gaat er een bus van 17.00 uur naar King George Dock.

expert notificationAls je vanuit het noorden reist, volg je de M62 om via de A63 naar het stadscentrum van Hull te rijden. Komende vanuit het zuiden volg je de A15 via de Humber Bridge om bij de A63 te komen en volg je de verkeersborden naar King George Dock & Ferries en Terminal 1. Parkeren kost €8 voor 24 uur (vanaf 01/01/2019).

Vaarschema: Hull aankomst- en vertrektijden

Vanuit Hull vertrek je met de P&O ferry naar de haven van Rotterdam. De boot vanuit Hull vertrekt dagelijks naar Rotterdam om 20.30 uur en komt aan om 8.30 uur.

⚠️ Wees op tijd met inchecken! De check-in bij P&O Ferries sluit 90 minuten voor vertrek. Plan je reis dus goed vooruit en vertrek ruim op tijd.

Let op: Terminal 1

Voor de overtocht naar Rotterdam moet je in de haven van Hull terminal 1 volgen. Volg de borden naar King George Dock & Ferries en Terminal 1.

Er zijn stewards die je eventueel op weg kunnen helpen als je het niet zeker weet.

hull terminal 1 parkeren

Parkeren bij de haven van Hull

Reis je met de auto naar de haven van Hull en wil je daar parkeren? Dat is goed mogelijk in een (overdekte) parkeergarage.

Parkeergarage Terminal 1

In de haven van Hull is er bij terminal 1 een parkeergarage te vinden met meerdere verdiepingen. Deze parkeergarage wordt door veel passagiers bestempeld als veilig. De kosten voor het parkeren bedragen 8 euro voor elke 24 uur. Je kunt betalen aan de automaat met een kaart (Visa of Mastercard) of met munten.

De parkeergarage liggen op loopafstand van de terminal.

Aankomst in Rotterdam

Na ongeveer 12 uur varen kom je aan in de haven van P&O Ferries Rotterdam. Op ongeveer 38 kilometer afstand bevindt zich het centrum van Rotterdam; dat is zo’n 40 minuten rijden met de auto via de A15. 

Met het openbaar vervoer? Van en naar de Rotterdam Europoort rijden er alleen bustransfers van P&O Ferries. Deze bus vertrekt doordeweeks van 09.15 uur en in het weekend vanaf 09.45 uur vanuit de haven bij het busstation aan de Condestraat en rijdt naar Rotterdam Centraal Station.

Doorreizen naar Amsterdam

Wil je van Hull naar Amsterdam reizen? Dan kun je na de overtocht van naar Rotterdam eenvoudig met de auto doorrijden naar Amsterdam via de A15. Er gaan ook bustransfers naar Amsterdam Centraal: deze arriveert bij de Piet Heinkade 95 Bushaltestelle.

⚠️ Let op: wil je gebruikmaken van de bustransfers? je dient hiervoor vooraf een busticket te reserveren. 

hull amsterdam

Veelgestelde vragen

In de haven van Hull moet je Terminal 1 aanhouden voor de haven van Rotterdam. Let goed op de borden.

Ja, er vertrekken dagelijks bussen vanaf 17.00 uur naar King George Dock. De bus vertrekt op het station naast het St. Stephen’s winkelcentrum.

Je kunt je auto parkeren bij de haven van Hull, maar dit is niet gratis. Parkeren kost € 8,- voor 24 uur.

De ferry van P&O Ferries vertrekt dagelijks om 20.30 uur. Hou er rekening mee dat je op tijd bent met inchecken: 90 minuten voor vertrek sluit de check-in.

Scroll naar boven